LUPTA ÎMPOTRIVA UNUI COMPROMIS SAU CUM NE PUTEM PIERDE IDENTITATEA – documente și video

de Galambos Tiberiu

În 2007, expirându-mi buletinul de identitate, am solicitat Serviciului de Evidenţă a Populaţiei să-mi aplice a doua fotografie pe Buletinul de identitate pentru a-i prelungi perioada de valabilitate. Nu mi-au onorat cererea, pe motiv că acel tip de act (buletinul – B.I.) nu mai este valabil. M-am adresat atunci Inspectoratului Național pentru Evidența persoanelor ( puteți vedea solicitarea în copie și răspunsul INEP ).

adresa-inep

raspuns-inep1

raspuns-inep2

Din acel moment a început „periplul” de aproape cinci ani pe la instituțiile statului, pentru a obține un act valabil care, să „ateste existenţa mea” ca fiinţă umană, în raport cu statul.
Ar putea unii să se întrebe de ce am solicitat aplicarea foto 2 pe buletin și nu am acceptat – ca marea majoritate a românilor – Cartea de identitate în locul Buletinului de identitate. Răspunsul ar părea, la prima vedere că are mai multe componente, dar toate converg către o motivație unică, ce se va evidenția parcurgând acest material până la final, şi care, exprimă munca de peste patru (4) ani a unui om aflat în slujba Dreptăţii.
Mărturisesc că deşi am realizat de mult că Sistemul urmăreşte să ne constrângă libertăţile fundamentale şi ne împinge să acceptăm tot felul de schimbări, nici eu nu am întrezărit de la început monstruozitatea acestui Sistem care ne-a invadat intimitatea, şi care încearcă, cu viclenie, să ne controleze întreaga viaţă. Aşa zisele reforme trâmbiţate cu mare pompă de toate guvernele post-decembriste, au început cu industria (Petre Roman a declarat în ’90 că industria este o grămadă de fier vechi), apoi „pariul” cu agricultura, a urmat învăţământul, iar mai apoi sănătatea.

„Reforma” în administrație, începută în a doua jumătate a anilor ’90, includea și introducerea Cărții de identitate.
La început nu era obligatorie, ci puteai să-ţi faci, la alegere, Carte sau Buletin de identitate. Interesul cel mai pregnant pentru acest domeniu l-a manifestat guvernul Năstase, care, în august 2002 a emis Ordonanța de Urgenţă nr. 69 care introduce pentru prima dată în România ideea de carte electronică de identitate. Atenţia asupra acestui fapt, deloc de neglijat, dar omis ca importanţă de mass-media, mi l-a atras o broșură scoasă de un schit din Episcopia Râmnicului cu sprijinul ortodocşilor greci, vedeţi mai jos conținutul, faţă și verso:

brosura-episcopie1

brosura-episc-2

Broşura ne informează despre o vizită la Guvernul României a trustului Deutsche Telecom în urma căreia, la numai două zile, guvernul Năstase emite ordonanţa cu pricina.
Pe bună dreptate se întrebau creştinii ortodocşi, „de ce pentru guvernul Năstase tocmai problema noilor buletine este atât de urgentă cu toate costurile imense pe care le implică?”. Ne întrebăm și noi de ce ministrul de interne de la acea vreme, Octav Cosmâncă, declara: „Preschimbarea acestor documente este o necesitate absoluta”?
Oare cine impunea această „necesitate absolută” şi de ce?
Ne întoarcem în 2007, când Șeful de la Evidența populației dorește să afle de ce nu accept C. I. în locul B. I., încercând să mă convingă că toate „sunt în regulă”. Îi cer Hotărârea de Guvern nr. 839/2006 care reglementează forma şi conținutul C. I.. Alăturat vedem extrasul:

hg-continut-ci

Îl întreb ce înseamnă „desenul” din dreapta sus, pe capul căreia scrie IDENTITY CARD. Îmi spune că este un element de particularizare sau probabil de siguranţă.
Dar, nu îl găsim identificat în textul Hotărârii de guvern. Puteţi verifica unde este evidențiat, nu este specificat nimic cu privire la acel „desen” ce pare a reda, într-o manieră caricaturală, chipul posesorului Cărţii de Identitate.

holograma
Îi spun că, dacă elimină acea HOLOGRAMĂ BIDIMENSIONALĂ de pe Cartea de Identitate, care – clar – este băgată în plus, ea nefiind explicitată în H.G (după cum puteţi constata în Anexa la H.G de mai sus), eu voi accepta să-mi fac acest act de identitate. Descumpănit îmi spune că el nu are nici o vină, că este un simplu funcționar, care este plătit să aplice legea. Aşa este, i-am dat dreptate, însă, până la rezolvarea solicitării mele de către instituţiile abilitate ale României, voi cere eliberarea unei Cărți de Identitate Provizorie.
Haideți să vedem ce este cu această hologramă bidimensională (plană) în actele de identitate ale românilor. Cuvântul HOLOGRAMĂ provine din limba greacă, fiind compus din holos şi grame.
Dicționarul grec-francaise.A.bailly hachette Paris 1954 ne spune următoarele:
1. Holos. Adv. (o (/lws ὅλοξ) – întru totul, complet; fr. -tout afait; eng. – Whole, entire, complete
Grame (grammh/- γραμμή) -1. Trăsătură linie, trăsătură a scrisului pentru a forma litere,
linie într-o figură de matematică, linie care serveşte drept limită; fr. – trait
2. Aristotel.: metaph. Of life -metaforă a vieţii Dex. – Metafora = figură de stil subînţeleasă prin substituirea cuvântului obiect de comparaţie cu cuvântul-imagine în lat. Metaphora.
În concluzie putem afirma:
HOLOGRAMA = liniile care marchează sau alcătuiesc un desen, o imagine completă, adică o identitate.
Dacă privim cu atenţie această identitate, adică această imagine sluțită, am putea spune: are pe cap o pecete (stigmat), formulată în limba engleză IDENTITY CARD.
Dacă vom citi CARD de la dreapta la stânga, așa cum citesc evreii, vom înţelege cu cine vrea așa zisul „legiuitor” să ne identificăm. Am pus ghilimele pentru că această Hotărâre de Guvern este doar un act normativ, nu este Lege, care trebuie să parcurgă un amplu proces legislativ, pentru a fi adoptată ca lege.
Iată mai jos o declaraţie a unui om de bun simt, care face o observație pertinentă la unul dintre mitingurile anti-cip pe care Asociația Civică DREPTATE le-a organizat în București și la care mass-media a lipsit cu desăvârșire.

Privind cu luciditate în istoria noastră post-decembristă, toate guvernele, începând cu Petre Roman (Neuländer) care declara în ’90 că industria noastră (a României) este o grămadă de fier vechi – și au făcut-o fier vechi – și terminând cu Mihai Răzvan Ungureanu membru marcant al Mossad (serviciul secret Israelian), după cum declară în mass-media numeroase surse, printre care și fostul purtător de cuvânt al SRI, Nicolae Ulieru (http://www.certitudinea.ro/articole/de-la-lume-adunate/view/acuzatie-grava-a-lui-nicolae-ulieru-mihai-razvan-ungureanu-agent-al-unui-serviciu-secret-strain) s-au ocupat de distrugerea României, nu doar de economie (care este evidentă) ci, mai ales, de ființa Românului.
M. R. Ungureanu nu s-a sfiit să-și exhibe apartenența la cei care nu ne-au vrut niciodată binele, de pe vremea când era ministru de externe, postând portretul bolșevicei Ana Pauker (Hannah Rabinsohn) în instituția pe care o reprezenta. Mai jos avem coperta unei cărți care dezvăluie multe dintre aceste taine şi care îl deconspiră și pe viitorul prim-ministru cu kippa pe cap:

cornel-dan-niculae-politica-filo-sionista
Dar iată o interpelare interesantă făcută în ședința Senatului României din 13.02.2012 de senatorul Valer Marian (după declarația politică):
http://www.valermarian.ro/2012/02/13/de-la-seful-scorpionilor-la-seful-spionilor/
„PS: Pentru iluminarea mea şi a românilor pe care-i guvernează, îi adresez proaspătului premier Mihai Răzvan Ungureanu şi câteva întrebări:
1. De ce nu şi-a trecut în CV-ul său stufos, la limbi străine cunoscute, şi limba ebraică (pe care o cunoaşte mai bine decât pe limba maghiară, pe care a trecut-o)?
2. Dacă a fost sau este membru al vreunei organizaţii masonice şi ce grad sau funcţie deţine în aceasta?
3. Dacă a fost şantajat de SRI, de SIE sau de tutorele său politic de la Palatul Cotroceni cu nişte episoade de o anumită orientare sexuală petrecute la Iaşi (în anii ’90), la Cernăuţi (în 2000, la Hotelul Ceremuş) şi la Viena (după 2000, la sediul Pactului de Stabilitate).”

Aceste specimene alogene nu sunt singurele care și-au adus contribuția la distrugerea României; până și neaoșul Emil Boc, născut în satul Răchitele, judeţul Cluj și-a pus kippa pe cap, ascultând cu obediență comanda venită de la Tel Aviv. Vezi mai jos foto.

boc-cu-chipa
În acest fel poți transforma un popor într-o populație și s-o numești plastic, stupid people, expresie aparținând unui alt „mare român” Silviu Brucan (Saul Bruckner).
Oare toate aceste fapte să fie niște simple coincidențe?
De ce și-au schimbat numele aceste personaje? Nu este greu să ne dăm seama. Proverbul nostru românesc surprinde esența: „Lupu-și schimbă părul dar năravul ba.” Conlucrarea peste ani și generații a acestei familii de alogeni, pentru a distruge valorile noastre naționale este evidentă.

HAIDEȚI SĂ VEDEM CUM ARATĂ ACTELE DE IDENTITATE ÎN ALTE ȚĂRI

Dacă vom studia actele de identitate din diferite țări ale Europei, nu vom găsi aceste holograme plane, care în România au fost introduse pe șest, adică pe furiș. Iată câteva dintre ele: Spania, Austria, Germania, Ungaria, Franța, Italia, Olanda, Polonia, Bulgaria, fosta Iugoslavia (Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Macedonia), Cehia, Slovacia:

ci-yug-bg ci-ung-ger ci-sp-si-a ci-ol-pol ci-fr-it ci-sl-sl-ch După cum putem remarca, niciuna dintre aceste țări nu a schimonosit chipul cetățenilor ei transformându-l într-o hologramă plană.
Orice ființă umană are o origine biologică, adică o mamă și un tată, iar în același timp o origine divină prin sufletul pe care l-a primit fiecare de la Dumnezeu. Cu alte cuvinte dacă vorbim de identitatea noastră ca ființe biologice, putem spune că suntem fiul/fiica lui… (numele tatălui) și a… (numele mamei) Acest lucru este bine știut de orice om care a dat o declaraţie sau s-a adresat printr-un înscris unei instituții a statului, adresându-se cu formula: Numitul… domiciliat în… fiul/fiica lui.. și așa… Toate acestea se învață în clasele primare și este un lucru evident pentru oricine că statul, cândva, ne identifica prin aceste date.
Iată însă că, de câțiva zeci de ani, ni se cere spre identificare CNP-ul (codul numeric personal). Numele părinților a fost scos și de pe actele de identitate. Mai exact Hotărârea de Guvern nr. 839/2006 mai sus amintită a fost modificată de H.G. nr. 516/2009.
Iată mai jos încă o modificare suspectă, făcută de Guvernul României în actele de identitate ale românilor, prin care se anulează originea biologică, adică dispar părinţii și se introduce cetățenia, (Atenţie! la cetățenii români), de parcă am fi putut fi peruani sau coreeni. Pentru o ființă inteligentă este clar că această măsură redundantă, inutilă, superfluă, avea un singur scop și anume eliminarea din actul de identitate de bază al românilor (Cartea de Identitate), a prezenței părinților noștri.
Nu vi se pare curios?.
Dacă la început a fost introdusă HOLOGRAMA bidimensională (care am văzut că nu este prevăzută în H. G.) apoi s-a încercat introducerea cărții de identitate electronice, iar în 2009 s-au scos părinții din C. I. este clar că se încearcă, după cum spunea și omul din filmul de mai sus, să ne transforme în niște numere.
Pe baza CNP-lui, care este unic, poți fi identificat oriunde pe suprafața globului, iar dacă ne întoarcem în istoria recentă a vechiului continent Europa, constatăm că în lagărele de concentrare naziste oamenii erau identificați prin numere.
Faptul că noi românii nu avem – încă – nici o reacție la aceste schimbări ale actelor de identitate, că acceptăm cu indolență, identificarea cu un număr în loc de nume, constituie un pact tacit. Acesta este un COMPROMIS care ne înlănțuie în tenebrele Sistemului ce ne-a transformat în sclavi. Din FIINȚE VII cu SUFLET INDIVIDUAL și LIBER ARBITRU am acceptat statutul de sclav, înregistrat ca un număr într-o bază de date.
Permisele de conducere care s-au schimbat în 2009 conțin și codul de bare pe spate, fapt ce demonstrează în mod EVIDENT că suntem considerați o marfă, un produs pe care-l poți vinde sau licita la bursă. Fiecărui posesor de permis (din cel nou) îi este asociat un cod de de bare, unic. Deci fiecare individ este pecetluit (stigmatizat) cu un cod, care-i dă unicitate, dar NU în fața lui Dumnezeu, ci, a unui sistem ce sfidează din ce în ce mai mult bunul simț și respectul față de valorile unanim acceptate: DREPTATE, LIBERTATE, ADEVĂR.
Dacă cineva se mai îndoiește de cele afirmate mai sus, le oferim în continuare proba foto:
permis-cod-de-bare-asociat-omului

La presiunea noastră făcută asupra celor de la Direcția Regim Permise de Conducere, adică locul în care sunt imprimate toate permisele de conducere din România, aceștia au recunoscut în fața evidențelor, că fiecărei persoane, care acceptă acest permis îi este asociat un cod de bare, prin scanarea căruia, polițistul sau reprezentantul autorității poate accesa datele personale ale posesorului.
Este exact ca într-un magazin unde, la casă, este scanat codul de bare al produsului şi pe ecran apare prețul acestuia.

Iată și permisele cu cod de bare:

permis-conducere-nou

permis-conducere-fig

CUM AM AJUNS SĂ FIM ETICHETAȚI ȘI TRATAȚI CA NUMERE?

Pentru a înțelege mai bine acest joc al destinului putem să facem o analogie cu un produs de consum. Eticheta este întotdeauna pusă pe ambalaj și ea arată conținutul mărfii. În cazul permisului sau al Cărții de identitate, „eticheta” nu spune nimic de „conținut”, originea noastră Divină – că suntem Suflete – și nici de originea noastră biologică – că suntem ființe vii – pentru că, după cum am arătat, din 2009 nu se mai menționează numele părinților, deci s-a eliminat descendența, filiația neamului din care venim.
Și mai grav este faptul că sistemul încearcă îngrădirea Liberului Nostru Arbitru, prin Norme și legi restrictive, dar și prin manipulare.
Manifestarea Liberului Arbitru poate spulbera orice condiționare așa zis legală, ne poate elibera de „datorii și închinăciuni”.
Noi ne-am născut LIBERI și acum constatăm că suntem datori.
Unii ar putea să spună că ei nu au datorii. Dar facturile pe care le plătiți lună de lună ce sunt? România are resurse naturale din belșug: apă, gaz, țiței, energie, alimente curate etc și noi le plătim mai scump ca în occident, în condițiile în care veniturile sunt cu mult mai mici decât acolo.

CÂND AU ÎNCEPUT TOATE ACESTEA?

În momentul în care Certificatul constatator al născutului viu a fost dat statului, adică depus la Starea Civilă. Statul ne-a dat în schimb un Certificat de naștere în care, înaintea numelui este trecut un CNP. Cu alte cuvinte dintr-o ființă vie suntem „transformați” într-o persoană. În limba franceză cuvântul personne se traduce prin nimeni (!!!).
Din anul 2006 guvernul României s-a gândit să ne dea posibilitatea de a ne schimba CNP-ul. HG nr. 1375/2006 prevede că ne putem schimba CNP-ul dacă schimbăm sexul. Nu este o glumă! La art.15, litera d) guvernul cu vederi „largi”, psihopate, s-a gândit că unii ar putea sfida natura și legile firii, schilodind ceea ce Dumnezeu a creat.

CE ESTE DE FĂCUT?

Soluția pentru a ieși din toată nebunia impusă de acest sistem care ne-a invadat intimitatea, ne-a fost lăsată de George Coșbuc, acum mai bine de o sută de ani, în poezia Decebal către popor, din care redăm un fragment:

Viaţa asta-i bun pierdut
Când n-o trăieşti cum ai fi vrut!
Şi-acum ar vrea un neam călău
S-arunce jug în gâtul tău:
E rău destul că ne-am născut,
Mai vrem şi-al doilea rău?

Din zei de-am fi scoborâtori,
C-o moarte tot suntem datori!
Totuna e dac-ai murit
Flăcău ori moş îngârbovit;
Dar nu-i totuna leu să mori
Ori câine-nlănţuit.
––––––––––––
Eu nu mai am nimic de spus!
Voi braţele jurând le-aţi pus
Pe scut! Puterea este-n voi
Şi-n zei! Dar vă gândiţi, eroi,
Că zeii sunt departe, sus,
Duşmanii lângă noi!
http://www.certitudinea.ro/articole/de-la-lume-adunate/view/acuzatie-grava-a-lui-nicolae-ulieru-mihai-razvan-ungureanu-agent-al-unui-serviciu-secret-strain

P. S. Am vrut să scot din titlul articolului cuvântul „putem” pentru că deja majoritatea românilor au acceptat aceste pacturi (au făcut compromisul) chiar fără să știe, mă refer la C. I., la permisul cu cod de bare și la pașaportul electronic, și chiar la cardul de sănătate care ne atribuie un nou COD (CID) – detalii aici.  Aceasta înseamnă că ne-am cedat suveranitatea, statul decide pentru noi „ce este mai bine.” Deci deja identitatea nostră este cedată, dar NU definitiv. Finalul îl va constitui acceptarea cipului în ființa umană, dacă nu-i OPRIM ACUM. Juridic au pregătit deja terenul. Vom reveni și cu alte informații pe acest subiect, dacă vreți să știți încotro suntem conduși și de către cine.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s